Bloembak groot

Een bloembak groot zorgt ervoor dat je bak hebt waarbij je bloemen prachtig over de bak hangen. Onze speciale bak van Huyskweker brengen je bloemen niet alleen tot hun recht, maar zorgt er ook voor dat je zonder problemen water kan bijvullen. 

Dit gecombineerd met onze speciale voeding en een handig waterreservoir zorgt ervoor dat je kunt genieten van je bloembak, in plaats van constant met je bloemen bezig te zijn.

Vertimaxx 60 en Vertimaxx 90

Wat maakt jullie bak zo speciaal?

Ons antwoord op de bloembak groot is de vertimax. Wij hebben deze bloembak speciaal laten ontwikkelen voor uw gemak. Dit zorgt voor de volgende gemakken:

Waarom zou ik een bloembak bij Huyskweker bestellen?

Onze unieke versie van de bloembak groot maakt de kans op een prachtige, volle bloei van uw planten groter. Wij krijgen vaak te horen dat bij andere kwekers het eindresultaat niet aan de wensen voldoet. Dit heeft te maken met de zorg van uw planten, en daar zijn wij gespecialiseerd in. Hierdoor heeft u een grotere kans dat uw bloemen eruit zien zoals op onze productfoto’s.

Huyskweker,
de ambachtelijke kweker

Onze bloembak groot maakt onderdeel uit van onze unieke kijk op bloemen. Wij zijn namelijk een groep van echte kwekers met de ervaring en kennis om prachtige zomerbloeiers op te kweken. Wij hebben speciale voeding, tips, en andere hulpmiddelen om uw bloemen te laten bloeien. Ga naar de vind uw huyskweker pagina om uw dichtstbijzijnde Huyskweker te vinden voor persoonlijk advies.